En nykläckt författare som visar sin kraft och sårbarhet

Jag är inte en människa som går vidare till saker och ting utan jag växer vidare. I mig har det alltid funnits ett driv att utveckla mig själv, att på ett personligt plan alltid försöka bli en bättre människa. Jag älskar att gå utbildningar, kurser, läsa böcker, se på olika Ted Talks, dokumentärer och bara vara allmänhet och genuint nyfiken. Fast allt detta skulle vara otroligt tråkigt om jag inte fick ta andra människor med mig på denna personliga utveckling.

Så en dag i oktober 2023 bestämde jag mig för att det var dags för mig att skriva en bok och jag visste direkt den skulle handla om Sårbarhet. För när jag säger att jag vill få människor med mig i en personlig utveckling så anser jag att sårbarhet är en av de stora nycklarna till en människas utveckling. Att vi visar vår sårbarhet öppnar upp för djupare relationer och det gör oss modiga, så det är där jag vill att vi ska börja i vår personliga utveckling. Vi människor behöver ta oss igenom motgångar och misslyckanden för det skapar både motståndskraft, mognad och erfarenhet. Det jag har lärt mig är att när dessa lärdomar sker i livet kan det vara bra att få dela det med någon som kan hjälpa en att se fördelarna med det. Vare sig man har bjudit in en förändring i livet eller om den kommit oanmäld så kan jag hjälpa dig vidare.

Jag hoppas att min lilla bok om sårbarhet kan ge dig några redskap på vägen till ett modigare liv, för det är du så värd. Vi gör det ihop om du vill, workshops eller onlinekurser.

Du är varmt välkommen att bara komma in här och läsa ur min blogg som uppdateras med jämna mellanrum.